Werfborden
✓ Levering naar meer dan 1000 makelaars
✓ Hoge kwaliteit producten
✓ Laagste prijsgarantie
✓ Zeer korte levertijden

Werfborden van de beste kwaliteit!

Werfborden nodig? Bij 123 Immoborden vindt u werfborden van hoogwaardige kwaliteit. Immokantoren hebben altijd werfborden nodig. Bij ons kunt u kiezen uit diverse afmetingen en afwerkingen. U bent bij 123 Immoborden zeker aan het juiste adres! Dankzij de sterke materialen blijft deze altijd mooi, zelfs bij verschillende weersinvloeden.

Bestel uw werfborden voor een scherpe prijs

De hoogste kwaliteit voor een hele scherpe prijs, dat is wat u van ons krijgt. We werken intensief samen met producenten uit verschillende landen. Dit maakt de lage prijzen mogelijk. U hoeft bij onze werfborden niet bang te zijn dat ze knikken. Dit gebeurt soms, bijvoorbeeld door de wind. De kanaalrichting van de borden vinden we belangrijk. Ook gebruiken we een speciale raamtape waardoor lijmresten niet achterblijven op het raam. De borden zitten goed vastgeplakt zonder vervelende resten.

Full colour werfborden

Geen zorgen, de opdruk van de borden wordt niet beschadigd bij het verwijderen van stickers. De full colour worden worden geprint in de hoogste resolutie: 600 dpi. Deze zijn in alle gevallen sticker bestendig. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor stickers? We hebben een uitgebreid assortiment! Bekijk de opties hier. Meer dan 70 ontwerpen, kleuren en teksten. U heeft onze producten altijd snel in huis dankzij onze ruime voorraad! Val op en kies voor een sticker.

Werfborden snel geleverd!

Naast de snelle levering profiteert u bij ons ook van een uitstekende service. We gaan net dat stapje verder dan de concurrent om u te helpen. De uiteindelijke prijs van de werfborden wordt bepaald door diverse factoren.

  • Hoeveel stuks heeft u nodig?
  • Welk materiaal hebben de werfborden?
  • Welke printtechniek wordt toegepast?
  • Welke afwerking wordt toegepast?

Aan de hand van deze vragen wordt de eindprijs berekend. Aan de hand van uw wensen wordt een duidelijk offerte gemaakt. Op maat voor uw immokantoor. U bent zeker van de laagste prijzen! Heeft u een ander model in het hoofd dan de werfborden die op de website staan? Laat het ons weten! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Raamborden kopen?

123 Immoborden heeft ook raamborden in het assortiment. Bekijk onze V-borden en bestel eenvoudig online. Maak een keuze uit het assortiment of vraag een offerte aan. Meer informatie over onze producten en de verschillende mogelijkheden? Stuur ons een bericht! U kunt ons ook telefonisch bereiken op 085 877 0 477. Onze klantenservice helpt u graag bij het vinden van de geschikte werfborden voor uw immokantoor.