Immoborden
✓ Laagste prijsgarantie
✓ Div. standaard modellen
✓ Ook maatwerk mogelijk
✓ Borden beschadigen niet door stickers

Immoborden gemaakt in hoge kwaliteit

Immoborden

toon de blokken hulp

Toont alle 17 resultaten

Immoborden van de beste kwaliteit en gegarandeerd voor de laagste prijs!

Immoborden die aan een raam van de woning worden bevestigd. Wij leveren ten eerste altijd een hoge kwaliteit V-borden en ten tweede altijd voor de laagste prijs. Voor eenvoudige tot zeer exclusieve borden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden keuze van 1 kleur tot full colour. Onze borden zijn tenslotte weerbestendig en gegarandeerd slijtvast.
Bij 123 Immoborden bent u gegarandeerd het goedkoopst uit. Wij verzorgen vooral snelle leveringen en een uitstekende service!

Bovenstaande prijzen zijn “vanaf” prijzen voor full color bedrukking.
Uw juiste prijzen worden duidelijk vermeld in de winkelwagen bij het bestellen van uw borden.

Zijn uw borden voorzien van 1, 2 of 3 kleuren en gaat u voorkeur uit naar 100 of meer borden dan kunnen we uw borden zeefdrukken waarmee we nog betere prijzen verkrijgen. Vraag een offerte aan, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag!

Beschikt u nog niet over een opvallend design (ontwerp) van uw borden? Neem dan contact op en maak vrijblijvend gebruik van creatieve vormgevers. Met hun jarenlange expertise verkrijgen we steeds zeer fraaie ontwerpen.

Alleen de hoogste kwaliteit

Bij 123 Immoborden bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Voor onze producten werken wij samen met producenten uit verschillende landen om de beste prijs-kwaliteitsverhouding te garanderen. Zo is bijvoorbeeld de kanaalrichting van onze borden horizontaal. Die knikken dus niet door de wind zoals bij verticale kanalen. De raamtape die we gebruiken is speciaal ontwikkeld, laat geen lijmresten achter en blijft wel goed plakken op de ramen. Full colour borden printen wij in 600dpi en onze zeefdrukborden zijn stickerbestendig. Daarmee trek je niet de opdruk van de borden.

Kik hier voor een goed overzicht van onze immostickers. Wij beschikken over meer dan 70 verschillende stickerontwerpen. Stickers in veel verschillende kleuren en teksten. Maak dus uw borden nog opvallender met onze stickers.